donderdag, januari 24, 2013

App: Wide Sky

OMG.. Deze mooi app heeft een haast nog mooiere trailer. Een heus pareltje in app-land.
motion design-specialist Marcus Eckert heeft een spetterende trailer gemaakt waarin uitgelegd word wat er allemaal met de hoofdpersoon (een egel) moet gebeuren.
 Screenshots uit de game:

Screenshots uit de trailer:
Wide Sky Trailer from Marcus Eckert on Vimeo.


Gevonden op www.Bright.nl :

"In Wide Sky bestuur je een egel die uit moet voeren waar stiekem alle egels voor zijn getraind: acrobatische trucs in de lucht! Dat doe je door een touw uit te slaan waarmee je je kan vasthaken aan wolken, luchtige kronkels en andere objecten die de 40 levels voor je hebben neergezet.

Het doel is om zo snel mogelijk de orbs in de lucht te verorberen met je bewegingen. Hoe sneller, hoe hoger de score. Kan wel eens lastig zijn, want je kan niet zomaar het object wat je wil raken aantikken in beeld.
In plaats daarvan sla je het touw uit met de rechter beeldhelft en komt het dus meer op timing neer. Wide Sky houdt je statistieken visueel bij en lekkerder dan dit wordt dat echt niet gepresenteerd. En dan kan je ook nog de eigenschappen van je touw instellen. Hoe flexibel die is, bijvoorbeeld. Wide Sky is lastig, niet altijd leuk, maar o zo mooi.

Downloaden: Wide Sky (€0,89, iPhone, iOS 4.2+)