woensdag, juni 13, 2007

Van alles en nog wat

Links to this post

De Optimus Maximus is een toetsenbord waarbij de toetsen mini LCD schermpjes zijn waarvan je het beeld per programma kunt veranderen. Quanta costa? Zo'n 1200 euro en ff wachten tot december 2007.

Wat krijg je als je Second Life mixed met een mobiele telefoon? S!Town: een Japanse mobiele 3D community met bijna 1 miljoen gebruikers. (voornamelijk vrouwen tussen 18 - 24) Ontwikkelaar Gimini wil dit concept naar Europa brengen onder de naam Explo. Check het demo filmpje.

Een verzameling van vette film opening credits.

Na Montage-A-Google, een programma die collages maakt van plaatjes gevonden op Google, is er nu Guess a Google: ofetwel raad het praatje (zoekwoord) bij het plaatje.

10 x 10 is een site die het wereldnieuws brengt op een visuele manier. De interface bestaat uit matrix van 100 (10x10) plaatjes die een actueel beeld geven van het wereldnieuws.

Jon Burgerman maakt hele mooie illustraties.

Mooie associative website van Wieden+Kennedy

Fijne videoclip van Fujiya Miyagi, opgebouwd uit dobbestenen en pin-art.

Een documentaire over de Helvetica. Op 22 juli juni in het Kriterion in Amsterdam.

Meer van dit op New Work!

The Creators Series: Presented by Tomorrow Unlimited: ReacTable

Links to this post
De afbeelding “http://www.tomorrowunlimited.com/events/thecreatorsseries/2007/images/tu_150.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. The Creators Series: Presented by Tomorrow Unlimited: ReacTable Ik heb contact met 1 van de programmeurs van G.R.L die Laser TAG habben ontwikkeld. Bas en ik hebben die groep gesproken in Barcelona tijdens OFFF2007. Nu blijkt die programmeur weer mee te werken aan een andere groep. En dit is hun site. Nog meer innovatieve ideeen. IJsfontein is een partij die hier volledig in zou kunnen duiken. LET's GO!!