zondag, maart 20, 2011

Reynold Reynolds artist filmmaker..

Links to this post


Mooie en vreemde filmpjes die aan de hand van het boek "“Six Easy Pieces: Essentials of physics explained by its most brilliant teacher” van Richard P. Feynman zijn gemaakt, De filmmaker heeft er een erg mooie maar inderdaad vreemde verfilming van gemaakt.

Zes filmpjes die erg van elkaar verschillen. Erg mooie belichting en door de 16mm opnames is beeld super mooi. Kijken dus..


Secret Machine from ⓇⓇ Artstudio Reynolds on Vimeo.


sommige rond de tien minuten en eentje van een half uur..Die is dan ook extra vreemd haha.

Sugar from ⓇⓇ Artstudio Reynolds on Vimeo.

Spezify .alles op 1 pagina

Links to this post

Op deze site kun je met 1 zoekwoord resultaten van allerlei bronnen op een gezamelijk pagina laten verschijnen.. Een verzameling van video's, plaatjes, tweets,andere teksten en zelfs muziek wordt bijelkaar gesprokkeld om jou een zo compleet mogelijk beeld  te geven van jouw zoekopdracht.
Proberen dus..

Inspiratie tegel spreuken..

Links to this post

O ja..een hele pagina vol met zinnige spreuken waarvan je denkt "jaaa..dat zijn goede vette lessen. Moet ik nu doen!". En voor je het weet ben je ze al vergeten.sommigen mensen volgen de tips ook daadwerkelijk. Anderen verzanden in hun dagelijkse "moet" dingetjes..Jammer... Ik wil dit niet natuurlijk..

 

De laatse raad die op deze pagina staat is een goede, leek me.. Don't follow your dreams. CHASE them..

 jaaa, moet ik doen...

http://wemakepogo.com/images/proyectos/95/772918272941.jpg

iPhone app: Helicopter Taxi

Links to this post

http://a3.mzstatic.com/us/r1000/000/Purple/d4/41/68/mzl.ugtmloln.320x480-75.jpg

Toca Boca heeft een leuke app gemaakt: Helikopter Taxi. Je kunt m.b.v. een virtueel piloten Duo Rita en Skip een helikopter taxibedrijfje runnen. De app gebruikt je live-camerabeeld zodat je met je vliegende helikopter door je huis kunt vliegen door de iPhone in je hand te houden. Allemaal leuk en aardig maar er is meer. Doordat het een taxi-spelletje is moet je met je heli een vijftal personen van A naar B brengen.
http://farm6.static.flickr.com/5252/5524320120_95a29e2c33.jpg http://farm6.static.flickr.com/5015/5524323904_03fd2e9e5e_z.jpg

Op een gegeven moment zie je in beeld dat je iemand moet op halen. Je bepaalt in je huis waar dat is. Door simpelweg je iphone plat te leggen activeer je een ophaal-animatie.

http://farm6.static.flickr.com/5131/5523727853_2117f1abc6.jpg

Pak de iphone weer op en bepaal waar de passagier heen wil. Op het moment dat je de iPhone weer plat neerlegt, start de animatie waarin de passagier uitstapt.

Simpel doch effectief. Leuk. nu een auto app met hetzelfde..(oeps, daar gaat je iphone4 glazen achterkantje :-)
Toca Tea Party: theedrinken en taartjes eten op de iPad

Links to this post
Toca Tea Party


iPadclub: Kleine meisjes spelen graag een spelletje theevisite. Met een plastic serviesje schenken ze thee en serveren ze koekjes.

De nieuwe iPad-app Toca Tea Party is bedoeld om het theedrinken na te spelen, maar dan zonder de rommel die het normaal gesproken oplevert. Je kunt met de applicatie de tafel dekken, koekjes en taartjes op tafel zetten en daarna de thee inschenken.


Door te swipen met je vinger kun je eten en drinken nadoen. Wordt er iets gemorst, dan staan er tissues klaar om alles op te ruimen. In de app zitten 9 soorten koekjes en taartjes en je hebt keuze uit verschillende tafelkleden en serviezen.

Persoonlijk zie ik mijn dochter liever zelf aanrommellen met haar #Hema serviesje. En van mij mag ze gewoon knoeien.

Toca Boca heeft overigens meer "vervangspeelgoed" in de appstore staan. Naast het tafelkleed theevisite is er ook een virtueel helikoptertje (eigenlijk kan alles) op je iphone. Maar dat is een andere post :-)