maandag, december 13, 2010

flickbooks app voor je iphone

Links to this post
Zet je filmpjes om in flipbooks..lekker de bladzijdes door je vingers laten glijden en dan die momenten in papier te bewaren..mooi toch? :-)

http://www.bobbooks.co.uk/flickbooks/matt_red/preview

http://www.myflickbooks.com/uploads/pics/sample4_01.jpgLaser Murals

Links to this post
http://www.fubiz.net/wp-content/uploads/2010/12/laser0-550x366.jpg

Lighter On London :: Laser Murals from greentomatocars on Vimeo.

Google Demoslam

Links to this post
 http://www.demoslam.com/facebook_slam.jpg
More Google experiments on demoslam.com

Kies uit twee concepten die met google gedaan kunnen worden. Vanuit de technische mogelijkheden met google zijn er vele ideeën ontstaan. Op deze site worden steeds twee ideeën tegen elkaar gezet.. Aan jou de keuze om een je stem aan 1 van detwee te geven. Een google ideeen battle  dus.

Fashion show with Google

Links to this post
 http://b.vimeocdn.com/ts/107/443/107443332_200.jpg

Marloes de Vries op Dutch Cowgirls:
"Al een tijdje volg ik Robbin Waldemar, twee creatievelingen die op dit moment werken bij Wieden+Kennedy in Tokyo. Ze zijn op design gebied innovatief en verrassend. Ook hun nieuwe tv commercial, dat ze gemaakt hebben voor Google Japan is weer leuk!"

Fashion Show with Google from Robbin Waldemar on Vimeo.

---------
Meneer Waldemar zegt:
At Wieden+Kennedy Tokyo we created a 30 second TV commercial for the launch of the new brand campaign ‘Google and more’ in Japan. It features the Image Search functions ‘sort by color’ and ‘similar images’ and shows that you can do more with Google than you imagined.
Directed by Kosai Sekine.

More of our work on robbinwaldemar.com

------------


Daar zie ik nu wel wat in: hele modeshows die opgezet worden met mooie (lelijke?) modellen met witte kledij. De mooie mode is dan rechtstreeks vanuit de computer te projecteren.. Misschien wel te ontwerpen..

Dat doet me ook weer eens denken aan het idee van een wit-thirt dat in pixels tussen het textiel heeft zitten. Je "upload" je plaatje dan s'ochtends op je shirt en voila.Een nieuw stukje kleding om de dag meer door te komen.

Sphero toy Ball..lekker "buiten" spelen met je iphone..

Links to this post
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/12/101212-sphero-01.jpg
Ah.. het balletje is gaan rollen. Dit vernuftig balletje is te besturen met je iphone. Nu nog een paar leuke games eromheen bedenken en voor je het weet besturen je kids met je afgedankte 3G hun speelgoed ermee op het schoolplein.