woensdag, november 23, 2011

Nog altijd fan van de 3D poppetjes van Yoshii

Links to this post

Nog altijd vind ik de 3D renderings van Yoshii zo echt lijken dat niemand gelijk ziet dat het uit de computer komt maar dan meneer Yoshii ze lekker op de keukentafel met een pakje DAS klei in elkaar flanst. Niets van dat alles.

Hier wordt "doodgewoon" met het 3D pakket "Luxology Modo" gewerkt.. waarmee je heel mooi de structuur van die gelakte klei kunt na bootsen (of na-boetseren zeg maar).
Chapeau.. mooi werk!
link naar de blog

Amalgamation. Morph this!

Links to this post

Amalgamation: Fusie, versmelting

Michael Jang, een Bay area fotograaf, heeft een groot archief aan foto's van portretten gemaakt. Van zijn foto-sessie Summer Weather is een mooie morph gemaakt door MicaĆ«l Reynaud  met mooie overgangen die ik nog niet had gezien.. Zie ook de video hieronder:


amalgamation from dunun on Vimeo.

Animatie Roken is nie goe..

Links to this post
Een animatie over de Helpers..


Het zijn animaties tegen het gebruik van tabac..Weer een anti-rook campagne dus. Wel mooie filmpjes. lekker snel en grappig.Vooruit nog eentje:

My Bloody Lad..

Links to this post


Wizzprod heeft een paar mooie animaties onder hun naam. Zoals deze bloedige animatie waarin horror, plezier, vriendschap en afscheid samen komen. 

Met een glimlach zie je het ene na het andere lichaamsdeel verwijderd worden door "Dead Walter", papa&mamas' verjaardagskado aan de jongeman die voorheen alleen maar videogames speelde.