dinsdag, september 21, 2010

8bits.. 3d Animatie geinspireerd op 8bit (oud en blokkerig) nintendo/arcade spelletjes

Links to this post
Vet! Deze versie zou je zo willen terug vinden in de gaming industrie.. (incl. muziek of ben ik dan toch echt te oud,haha)

Alice for the iPad

Links to this post
Alice voor de iPad is een leuke app die een interactieve (meestal) versie van het geliefde verhaal bevat. Het is niet zo interactief dat het overkill is en fout, maar in plaats daarvan vol slimme kleine dingetjes als paddestoelen die je kunt gooien om een kamer met een draai van uw iPad of een Alice die groeit en krimpt als u uw gadget rond draait. http://www.atomicantelope.com/front_page.jpg

PhoneBook Ride! Ride! in de herhaling..

Links to this post
De combinatie van boek en iphone voor kinderen is een ijzersterke.. Kijk maar naar hoe Mobile Art Lab het voor elkaar krijgt.
http://www.mobileart.jp/img/phonebook_bnr.jpg

: "

Dot. The world's smallest stop-motion animation character shot on a Noki...

Links to this post

World's first augmented reality kids' clothing

Links to this post
Bij het kopen van de "Magic Tee" kunnen je kinderen ermee via de website van Bright & Stripes een augmented reality truukje uithalen

. Door te zwaaien met je armen tover je in notime een regenboog op het scherm, of vang je de druppels uit een regenwolk. Deze techniek geeft naar mijn inziens een extra dimensie aan ee nverhaal en de beleving van kids.. Houd het in de gaten. Naar mijn mening is dit een blijvertje.

Bekijk de site hier
http://www.brightsandstripes.com/