dinsdag, juli 19, 2011

Toy Toyota.. GPS game. volg jullie auto met je eigen autootje..

Links to this post
It is the world's first mobile application that you can enjoy driving from the backseat of your car. You can take a virtual drive linked by GPS to your actual driving root.
Christophe van Bright.nl verwoordt het inmiddels bekende gadget en filmpje van Toy Toyota goed:


Kinderen op de achterbank kunnen hetzelfde traject afleggen als de auto. Zo verandert de vraag 'zijn we er al?' in 'nu al?'
De Japanse autofabrikant Toyota heeft recentToyToyota gelanceerd. Zoals de naam aangeeft, wil het voor speelplezier zorgen op de achterbank, zoals met de Backseat Driver. Deze app zorgt voor het nodige entertainment op de achterbank.
De Backseat Driver werd ontwikkeld door het Japans bureau Party en is vooralsnog enkel voor de iPhone beschikbaar. Op basis van de gps-gegevens creëert het een virtueel rijervaring en kunnen kinderen op de achterbank hetzelfde traject afleggen als de auto waarin ze meerijden. Slaat de auto af, dan moeten ze ook in hun virtuele wereld een bocht maken.
Omgevingsinformatie zoals speciale gebouwen worden op een speelse manier geïntegreerd en onderweg zijn er tal van 'punten' te rapen. Kortom: van enig ongeduld op de achterbank zal geen sprake meer zijn.http://www.bright.nl/meesturen-op-de-achterbank?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+brightmagazine+%28B+R+I+G+H+T+-+innovative+lifestyle%29&utm_content=Netvibes

Animals being Dicks..

Links to this post
Susan was appalled at Reggie’s total lack of class.
 Later, she flung her own poop at a group of children.


Snowball knew that, with just one more card, 
his record for tallest house of cards would be broken.
-Joe Wilson via NewWork
"Animals being dicks" is een site waar allerlei Animated Gif animaties van homevideo's staan waarin dieren echt lomp of ronduit gemeen zijn jegens onze medemens of dier.

Expres of niet., het leveren de leukste filmpjes op. Dat kan genoeg zijn op zich, echter de spits gevonden teksten maken het echt af.
De Gary Larson-achtige teksten geven een stuk emotie mee waardoor je gewoonweg harder moest lachen om de filmpjes..

Gewoon even kijken dus.