vrijdag, maart 19, 2010

Show me the Tools

Links to this post
Show Me The Tools is een kwalitatief hoogwaardig evenement dat ondernemers en communicatieprofessionals in staat stelt kennis en ervaring op te doen en uit te wisselen op het gebied van technologie en interactie door inzet van nieuwe media. http://regioz.nl/wp/show-me-the-tools-2010 Een interessant artikel over het event "show me the tools". Veel links naar keynotes over het gebruik van allerlei online manieren van online marketing en interactie met je doelgroep. Een schat aan informatie.

PlayStation Move first hands-on

Links to this post
Mmm. Ook sony is in de weer gegaan met de draadloze "Wii"-controllers voor hun eigen consoles. De "Move" en zijn sidekick werken net als de wiimotes op de wii. Of hebben ze meer in hun mars dan het exra lampje boven op?) Bekijk de video of de link naar de pagina.

Parrallel Lines

Links to this post
Vijf korte films. Vijf genres. Vijf van Ridley Scott Associates populairste regisseurs. Eén zelfde script. Vertaald in cartoon 3D , film, fotorealistisch 3D. Doet me wat denken aan Animatrix. Doch daar was alleen het thema gebasseerd op The Matrix. Hier wordt dus exact de dialoog aangehouden door alle films heen.