donderdag, maart 10, 2011

Symmetrische gezichten..

Links to this post


Weird!..Een foto van een gezicht is twee keer naast elkaar afgedrukt.. Eentje met de linkerhelft gespiegeld en eentje met de rechterhelft gespiegeld. Beide versies resulteren in totaal verschillende gezichten.. Zo symmetrisch zijn we niet he? klik op de foto voor nog meer voorbeelden.

The Lost thing 3d Animatie..

Links to this post
Laatst vond ik deze animatie. Hij was even online en toen was er aleen nog maar een trailer aanwezig. Met onder andere een Oscar nominatie is het een super mooie animatie met een mooiere les aan het eind van de film..


Kijk snel ( en wacht even tien seconden om de advertentie weg te krijgen...geduld))

Een item over 1 van de illustrators en bedenkers van de animatie:

"Shaun Tan is a multi-award winning artist and author, who has developed an international reputation for his outstanding and original illustrated books. In recent times, he has relocated east from his home town of Perth to Melbourne, to focus his attention on directing and designing the animated adaptation of his illustrated book The Lost Thing. "Meer informatie over alle andere boeken die van zijn hand komen en tof zijn:
http://www.shauntan.net/books.html


Op de site van the lost thing zijn veel plaatjes te vinden van de karakters en schetsen. Wat een juweeltje toch weer. Met dank aan Willem Lagerwaard.