woensdag, mei 25, 2011

We're all in this together..

Links to this postDe jongens en meisje van New Work hebben een juweeltje op de Blog gezet. Een filmpje voor Virgin Air. Je kent ze wel, die vervelende demonstratie filmpjes over hoe het er aan toe behoort te gaan mocht het vliegtuig zicht richting de grond begeven.

Ik vind het af en toe nog steeds leuk om te kijken hoe de flight-attendants met een zombiehoofd de "doe-riem-zo-om,er-zijn-hier-en-daar-uitgangen,volg-de-lichtjes-op-het-gangpad,zuurstofmaskers-doe-je-zo-om,jij-eerst-dan-je-kind,trek-aankoordje van-reddingsvest,blaas-aanpijpje"-dans doen.

Dit filmpje geeft aan dat we allemaal in het zelfde "schuitje" zitten en dat je je toch een beetje moet gedragen aan boord. Een fantastische animatie met honderden karakters. Wees er dan ook zeker van dat je de making-of
bekijkt. VET!

Tron.. met een spuitbus en een vette Daft Punk tune!

Links to this post

Oh zo mooi.. Via Fubiz ontdekt.

"In the spirit of the film Tron Legacy, here this Mural Aerosol financed by Disney. Impressive a 20 meters length fresco, filmed during 4 days in timelapse thanks to a collaboration between Distillery Productions and the photographer Toby Summerskill."
Zien!!

Tron Legacy : Aerosol Mural from End of the line on Vimeo.

Locked in a Las Vegas Room with a Phantom Flex

Links to this post
Tom Guilmette is een cameraman, of liever gezegd een "sports television camera operator and DP" .


In ieder geval, hij moest voor een pingpong wedstrijd in Las Vegas zijn. Hij was gevraagd om met zijn super snelle Phantom Flex camera het kleine balletje van celluloid op een artistieke vernieuwende manier in beeld brengen. Met een Phantom Flex kun je zo'n 2,564 frames in1 seconde proppen. Dus dat moet lukken.


Voordat de pingpong-shoot moest beginnen wilde Tom nog even gewend raken aan de camera. Dus heeft hij tussen 2:00 en 6:00 's nachts lopen spelen met dat ding. Dat zou iedereen hebben gedaan..toch? Alle testjes bij elkaar gezet en coole effects eronder geplakt en voila. Daar is een filmpje waar je U tegen zegt..


Check op de site wat de uiteindelijke pingpong shoot is geworden..