woensdag, december 08, 2010

TRON | The Official Site | Disney

Links to this post
http://photogallery.filmofilia.com/data/media/46/tron_legacy_poster_04.jpg Jaa..17 december mogen wij dertigers weer een zuchtje slaken en onze (mijn) nostalgische zieltjes weer verwennen met een nieuwe TRON film.. Bij mij thuis staat al jaren de oude TRON dvd netjes tussen de Dark Crystal en de Wallace and Grommits.. Lekker nerdy en geeky en oo zo gelikt vormgegeven is hij weer. Geniet!

De officiele trailer:


En Daft Punk heeft er een lekker tune bij mogen maken.. Alsof ze voor elkaar geboren zijn:

Guess the google

Links to this post
Probeer het zoekwoord te vinden wat de verzamelde plaatjes als resultaat gaf. Leuk..Engelstalig.

Flash en Augmented reality(AR) weer een stapje verder

Links to this post
Wat kom ik nou weer tegen. We zijn natuurlijk met AR bezig en flash (FLARToolkit). Nu zie ik dat er weer een nieuwe techniek is ontwikkeld door andere mensen waarbijje nog vrijer met je "marker" kunt omgaan en waarbij de snelheid van het model nog beter gewaarborgd blijft.

Geen blokjes meer in je markers maar "Natural Features" In het voorbeeld hierboven zie je dat ik een kaart van Oostenrijk heb uitgeprint en dat een 3d model er op geprojecteerd wordt. Zelf met spiegeling, wazigheid, vingers er voor.. Hij geeft er geen moer om.. Klik de link en probeer het zelf bij de demo.

De gratis test-SDK kun je krijgen met als enige restrictie dat je programmaatje maximaal een minuut het blijft doen..Toch maar aanschaffen? Dit beloofd veel goeds.