dinsdag, april 12, 2011

Laat een straten-speelvloer printen met straatnamen uit je eigen buurt.

Links to this post

Ja hoor. Je kunt tegenwoordig je eigen speelvloer laten printen met straten uit je eigen buurt. Kan de kleine gelijk de buurt verkennen als hij/zij met de autootjes over het kleed raast.

Rutger Middendorp van Bright.nl vond dit mooie project op Etsy. Ik kon het niet laten om het op de blog te zetten..

Nu staan er in de comments bij de blogpost op Bright.nl dat het zo wel erg kaal is zonder bomen en huizen. Ik stel voor om hetzelfde product te maken mbv google-maps.. Wat een geweldig vinyl kleed zou dat worden..Wie o wie gaat het maken?

Toch vind ik dit soort kleden ook best vet:Adobe Nav voor de iPad

Links to this post
Op 3 mei introduceert Adobe een drietal hulpjes op de iPad voor gebruik bij je photoshop (CS 5.5). Adobe Nav om bijv snel tools te kunnen selecteren of je openstaande documenten te selecteren en meer.

Adobe Easel laat je intuitief (goed gebruik van de multi-touch mogelijkheden) tekenen met een echte kwast aan je vinger en met bijv. waterverf effecten. Je kunt je kunstwerk gelijk openen in je photoshop.

De derde app is Adobe Lava waarmee je op je iPad realtime kleuren kunt mengen zoalds je ook op een pallet kunt. De kleuren die ontstaan kun je gelijk opslaan als photoshop pallet.
Bekijk de filmpjes op de link van Adobe.