woensdag, april 09, 2008

Product design

Links to this post

Tomorrow maakt mooie product design. Bijvoorbeeld deze voor de Target supermarkt

32 Amazing Inspirational Pieces of Graphic Artwork

Links to this post
De afbeelding “http://www.blog.spoongraphics.co.uk/wp-content/uploads/2008/01/7117420.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
32 Amazing Inspirational Pieces of Graphic Artwork | Blog.SpoonGraphics


Jeez..ziet er cool uit en een mooie stijl..

De inspirerende blik van..

Links to this post
Er is niets zo inspirerend als een collega met een inspirerende blik. Wat broeit er toch in zijn hoofdje??
Welke trends gaat hij in de toekomst zetten?

We zullen zien
Posted by Picasa

Disney presenteert tien nieuwe animatiefilms

Links to this post
De titel zegt het al... zie nu.nl

Surrealistisch behang mbv magnetisme

Links to this post
B R I G H T :: Surrealistisch behang op maat De afbeelding “http://surrealien.de/right_2_round.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De lente is vaak aanleiding om het huis op te frissen. Bijvoorbeeld met iets nieuws op de muren. Ramen, deuren, lichtknopjes en schilderijen, allemaal worden ze opgenomen in het surrealistisch behang van Tom Hanke. 'Warping wallpaper slecht de grenzen tussen behang, architectuur en decoratie, met het behang als volgzaam medium,' zegt de maker zelf. De patronen van het behang dat hij ontwerpt hebben een technische tekening van je kamer als voorbeeld met daarin de deuren, ramen, schilderijtjes en lichtknopjes aangegeven. Deze objecten laat hij als magneten het 'krachtveld' van het patroon veranderen.

Aangezien het ontwerp de op jouw muur aanwezige objecten volgt, is ieder papier een uniek ontwerp. De prijs hangt af van de maat en complexiteit van je muur. De foto's op de site leggen meer uit.