vrijdag, januari 08, 2010

Experiments with tilt-shift, retro-look and google- maps

Links to this post
I did some test with the tilt-shift techniques en retro-actions and suddenly i'm using the google streetview images to make old postcards from. It's a great and rich database of milions of nice spots to make postcards from.. Just add "greetings from.." and your card is ready..
Its weird and cool at the same time to see modern interface elements (like the arrows and lines coming from the google streetview layer)

This could be a great service google-maps could privide it's viewers..That's what I think!

 
 
 
 
Posted by Picasa

Bioscoop in je broekzak met de ShoWWX Pico projector en een iPhone

Links to this post
op de CES 2010. Weer een pico projector maar deze is sterker.

Microvision heeft op de CES een compacte videoprojector geïntroduceerd waarmee je video bestanden vanaf je iPod, iPod touch of iPhone op een muur kan projecteren. Het idee is niet nieuw en vorig jaar zagen we op de CES ook al bedrijven die projectoren voor de iPhone lanceerden. Probleem was alleen dat de lichtopbrengst van die projectoren minimaal was waardoor er alleen iets te zien was in een geheel verduisterde ruimte.


je kunt dus ook presentaties doen..dat scheelt weer gesleep met de beamers.

Bioscoop in je broekzak met de ShoWWX Pico projector en een iPhone http://www.mobielnieuwsnet.nl/?p=9103

De ShoWWX Pico projector is niet alleen op de iPod, iPod touch en iPhone ook aan te sluiten maar ook op een Macbook (Pro) of een PC. Microvision heeft nog geen dealer in Nederland of Belgi├ź maar is wel te koop vanaf maart voor $500 in de Verenigde Staten.