woensdag, juli 30, 2008

stickable sound pads turn any surface into a speaker on [technabob]

Links to this post
http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2008/07/soundpads.jpg
SoundPadsby Sonic Impact are stickable little pads that “convert any thin-walled high-transmission surface into permanent stereo speakers.” That means you can stick these guys on a door, cabinet, table, box, desk, or even a poster- and have insta-speakers.

Nieuw Amsterdam | Het grote tekenboek

Links to this post
http://www.nieuwamsterdam.nl/nwadamimages/234_234/2_803.png

Iedereen doet het, volwassenen en kinderen. Of het nu tijdens een telefoongesprek of onder de les is, tijdens een saaie vergadering of gewoon aan tafel thuis. Krabbeltjes, bloemen, huizen, kubussen of poppetjes, iedereen tekent. Dat begon op het moment dat we een potlood vast konden houden. En met de komst van dit extra dikke boek zullen we er ook nooit meer mee ophouden.

Verslavend leuk!

Op iedere bladzijde staat een tekening met een opdracht. Heel eenvoudige dingen als ‘teken de passagiers in deze bus’, of ‘geef deze man een snor’. Maar er zijn ook moeilijke opdrachten als ‘red de kleine vis’ bij de tekening waarop je een grote vis achter een kleine vis aan ziet zwemmen. De aanwijzing stimuleert niet alleen om meteen te beginnen, maar ook om verder te gaan. De man met de snor krijgt ook een baard, een hoed en zo verder. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit.
Het grote tekenboek is in Japan al jaren een groot succes en inmiddels is de rage overgewaaid naar Europa. Misschien moet u het maar niet ter hand nemen want u komt er niet meer vanaf. Zeg in elk geval niet dat we u niet gewaarschuwd hebben!