woensdag, april 27, 2011

HitPad voor de iPad..gelikte reader app.

Links to this postIk heb het op mijn iPhone staan en vind het er super gelikt uitzien. Een app voor je iPad waarmee je wederom kunt zien wat er in de wereld aan de hand is..(en dat wil je soms niet eens weten).

Op populaire zoekcriteria ( woorden die bij veel worden getwitterd op dat moment) worden gebruikt om video's, nieuws of tweets ed. in nette kolommen te kunnen bekijken...

Ik ben er nog niet over uit. Ik zal er weer eens een tijd mee spelen. 1 ding is zeker.. De interface is erg mooi.

"Hitpad brings you rich bite-size information snippets about the important and worth-knowing topics of the day so you become current in no time and with very little effort."
Bite Size Information Snippets

No need to waste time and going through hundred of sources. Hitpad brings you the most important topics you should know today.

Personalized for you

Hitpad keeps learning and optimizing the experience based on who you are.PewPew.. je wordt er gek van! I love it!

Links to this post

Jaaa!!! Een lekkere snelle retro-achtige game. (denk aan Geometry Wars) Binnen een paar seconden word je van alle kanten bestookt en en schiet je als een dolle om je heen.. En het word allen nog maar wilder. 

Mijn neefje speelde het al op het hoogste level op zijn laptop en ik werd al duizelig toen ik naast hem zat te kijken naar zijn snelle ontwijk-acties op zijn scherm.. Nu eindelijk op de iphone en ipad (er is al een deel 2 maar die kost geld). Gelijk gedownload. 

Lekkere gameplay en de interfac werkt cool. Bijv. loslaten van de knoppen pauzeert het spel, godzijdank.. Spelen dus!
Bekijk de pewpew voor de iphone hieronder:


Bekijk de pewpew 2 video maar eens (negeer de smooth voicover maar). Het is vergelijkbaar met pewpew 1.
"With its retro wireframe graphics and a cool electronic soundtrack, I felt instantly endeared to PewPew. The game involves controlling a spaceship in a square area and shooting the various geometric shapes that endlessly attack you. There are four varied, equally fun modes to play and even a few ships to unlock, making PewPew a game that I would have happily splashed out a couple of quid for. Those in need of mini-adrenaline boosts on their daily commute will find them with this 80s-retro gem."PewPew - Jean-Francois Geyelin
Developer:: Jean-Francois Geyelin
Released: Dec 06, 2010
Price: Free

TomTom verkoopt user data aan de politie

Links to this post
De politie blijkt gegevens van TomToms te gebruiken om plekken voor snelheidscontroles te bepalen en locaties voor flitspalen te kiezen. Bijna de helft van de politiekorpsen gebruikt deze nieuwe werkwijze.
Dit schrijft het AD vandaag. Veel TomTom-gebruikers weten niet dat hun rijgegevens door het navigatiebedrijf via een tussenbedrijf worden doorverkocht aan de politie.

In de gebruiksvoorwaarden staat alleen dat gegevens aan derden kunnen worden verstrekt. Een soortgelijke melding is er ook als de gebruiker nieuwe gegevens via zijn computer invoert in de TomTom. Daarbij staat niet dat dit de politie kan zijn.

TomTom is in Nederland marktleider op het gebied van navigatiesystemen. De ANWB vindt dat klanten van TomTom duidelijker moeten worden geïnformeerd over de werkwijze.

'De gebruiker beseft ongetwijfeld niet dat hijzelf de politie informeert.
Dat mag niet op slinkse wijze gebeuren,' zegt een woordvoerder van de ANWB tegen de krant.