dinsdag, augustus 02, 2011

QR codes worden creatiever..

Links to this post
Een link naar een smartphone site met HTML5 en css3
Zelf gemaakt..Wat kun je toch lekker spelen met een QR-code.. aangezien er zo veel "error" correcties in zitten, is het mogelijk om je QR-code ietwat aan te passen..
maak ze zelf..je kunt er veel mee. Meer dan alleen een weblink openen..

en hier nog meer:


Laat je fantasie gaan..

Mac 'n Cheese 3D animatie

Links to this post


Een super mooi animatie die na 5 maanden klaar is.. Lekkere kleuren a la Team Fortress 2 en met acid trip-achtige effecten. kom je niet meer weg van het scherm tot het eind.. De cartoony werking van buigende armen en botsende auto's is uitmuntend gedaan en ik denk dat het ook een flink aantal awards mag gaan verdienen.. 
Hup HKU..


en nu kijken..fullscreen graag :-)Mac 'n' Cheese from Mac 'N' Cheese on Vimeo.

Geek-news: Van polygonen naar cloud points = 3D spelletjes binnenkort oneindig getailleerd.

Links to this post


Deze meneer van Euclideon verteld wat ze uitgevonden hebben en waarom ze het afgelopen jaar een radiostilte hadden tijdens hun ontwikkelingen omtrent 3D technologie.

De grote 3D spellen van nu gebruiken polygonen om de modellen zo echt mogelijk te laten doen overkomen.. Toch is het nooit gedetailleerd genoeg. Doordat nu de processors tegenwoordig wel snel genoeg zijn stellen ze voor om voortaan te gaan werken met cloud points, floating atoms. Puntjes dus inplaats van vlakjes.. Daarmee krijg je 10.000 keer meer detail in je games (mocht je dat willen).


'Unlimited Detail Real-Time Rendering Technology Preview 2011 ' is een opwindend filmpje over de toekomst van 3D. Geloof het of niet, Het zou wel eens de 3D gaming-indrustie op zijn kop kunnen zetten.