maandag, februari 21, 2011

de Waldok.. een speakerdock voor iPod,iPhone

Links to this post

Deze speakerdock plaats je niet op tafel of in de kast, maar direct in het stopcontact. Op Kickstarter, een gave site waar je je prototypes kan laten zien om meer centen los te kunnen peuteren bij financieel beter bedeelden (A NEW WAY TO Fund & Follow Creativity) , vond ik dit project. En vele andere interessante projecten.The WALdok is a small form-factor speaker/charger dock for the iPhone 3G/3GS/4 and iPod nano/classic/touch that plugs DIRECTLY into any standard wall outlet. The WALdok allows you to plug-n-play and plug-n-charge in the bathroom, kitchen, office, or anywhere there is a wall outlet. It takes complete advantage of modularity. Go from jogging with ear buds to filling the bathroom with same music in an instant!

flashkus-maximus

Links to this post


Hoe vet is dit!. Kartonnen USB stickjes om af te scheuren.. Ze zijn van karton en je kunt ze ook nog eens beschrijven dus. Voor elk projectje scheur je dus een stickje af die bij de hoeveelheid data hoort die er op moet komen.

Trouwens de hele site van deze studio Artlebedev is erg gaaf om te bekijken. Veel mooi ontwerpen.
kijk hierhttp://www.artlebedev.com/

Clay Yourself! | Hotels.com

Links to this post


Hotels.com heeft een aantal commercials die volledig met plasticine (je weet wel, Wallis & Grommit klei) lijken te zijn gemaakt. Maar dat is natuurlijk niet zo. Het is allemaal 3D.
Nu heeft het hotel-boek bedrijf een site in de lucht gegooid waarmee je je eigen "klei"-karakter kunt maken, een naam kunt genereren en een script-generator kunt gebruiken om een scenariootje te in elkaar te laten flanzen. Erg uitgebreid en je maakt kans om met jouw karakter in 1 van de volgende clipjes te komen. Check de filmpjes die al gemaakt zijn met Smart, de anchorman van de klei-serie.meer op: http://www.youtube.com/hotelsdotcom