zondag, februari 13, 2011

LittleBigPlanet 2

http://www.gamert.nl/archives/images/lbp2reviewheaderdoosding.jpg
Zucht.. had ik maar een PS3. Nu nog meer mogelijkheden om Sackboy en zijn vrienden het moeilijk te maken in je eigen levels. Dit vette tweede deel van de 3d platformer is mooier natuurlijk, maar is nu ook meer over de gameplay nagedacht.

Dit is het vervolg op het succesvolle LittleBigPlanet, die verscheen in 2008. Sackboys die kunnen slaan, levels met vrolijke muziek en geweldige community-levels waren samen een geweldig recept voor een leuk spel. Zelfs de harten van menig hardcore-gamers smolten weg bij het zien van een lachende, boze of verdrietige sackboy.


Arcade games spelen binnen het spel LBP2.

We hebben al veel, heel veel gezien van LittleBigPlanet 2, maar Media Molecule heeft nu een filmpje in elkaar gezet over de arcadekasten.

Je klimt met je Sackboy op een arcadekast en je kan vrijwel alles besturen. Een mooi fenomeen voor de creatieve mensen om elk spelletje na te maken dat ze kennen. In het volgende filmpje zie je dan ook al een hele hoop klassieke arcadespellen voorbijkomen, maar ook andere spellen zoals bijvoorbeeld Tower Defense. Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos en vanaf komende woensdag mag je het zelf allemaal uitproberen. Dan komt LittleBigPlanet 2 namelijk uit.