woensdag, april 13, 2011

Portal 2 bijna maar nu al de comic online..


Portal, de game is er nu ook in Comicbook..Alvast een voorproefje, want elke games wacht met spanning op Portal 2.

Mmm.. 19 april en Portal 2 komt uit.. Nu denk je misschien. Portal2? Ik ken portal 1 nog niet eens... Dan heb je zeker wat gemist..Portal1 was een instant classic. Het spel draaide allemaal om een wapen waarmee je in een 3D wereld twee portalen kon openen die met elkaar in verbinding stonden. Liep je door de ene, dan kwam je uit in de andere.

Viel je door de ene, dan kwam je net zo snel weer uit de andere.De hoek maakte dus niet uit. In Portal1 werd je als proefpersoon in een testcentrum van Aperture gedumpt waar een computer (GLadOS) de zaakjes en testen regelde voor je. Toch zat er een luchtje aan dit oh zo aardige computertje. Deze was er nl flink op uit om je in de vlammen op te laten gaan. Een beetje gestoord dus.

Als je het spel goed speelde wist je onder het alziend oog uit te komen en deze (soms grappige) computer zelf te overmeesteren en uit te schakelen..al vertelt de computer bij het het game-eindliedje iets anders.. "I'm still alive".
Nu is er dus Portal2..

Glados is niet dood (and the cake is a lie)


Ik zou zeggen, google het allemaal bij elkaar en je ziet nog meer uitingen,grappen,parodieen en trailers van portal 1 en 2..Het is allemaal zo mooi :-)