zondag, oktober 17, 2010

Liever Android dan iPhone..

http://images.androidworld.nl/wp-content/uploads/android-s1-sc.jpg
Welke kant gaat het nou op?..Android telefoons worden steeds meer verkocht, maar het blijft een ratjetoe aan versies. Apple heeft met zijn jaarlijkse hardware updates niet echt een flitsend imago als het gaat om snelle aanpassing of verbetering. Nu blijken ze helemaal geen probleem met de markt te hebben nu ook blijkt dat jongeren de iPhone als meest "sticky" brand hebben gevonden in de Sticky Brand Award van Mtv.
Android sites en iPhone sites lijken ieder wel zijn eigen metingen te doen zodat ze ieder wel op 1 of andere manier als beste keuze naar voren komen.

Hier ook een powerpoint presentatie over het verschil (en overeenkomsten) van beide kanten. OP het laatst wordt nog steeds gevraagd wat je persoonlijke keuze zou zijn. Het blijft dus onduidelijk. Het is maar net wat je gewend bent.
Vroeger had ik als kind een Penny-rekening bij de Postbank. En ik ben nu bij de ING. Je blijft op 1 of andere manier bij het oude vertrouwde. Oude liefde roest niet, ben ik bang.

In mijn geval ben ik trouwe fan van de iPhone, met al zijn probleempjes (warme achterkant, geen bereik etc)Ik ben verliefd geraakt op zijn eenvoud, zijn geliktheid, de interactie. Hoe geavanceerd een android telefoon ook is, ze halen het gewoonweg niet bij het "slicke" mooie design van de Apple engineers. Interactie is "king". Niemand wil teveel keuze...

Daar hebben we toch helemaal geen tijd voor??

Voorzover ik en mijn gekleurde bril.